2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Müsabaka Sonuçları

21 June 2022 Tuesday

29 Mayıs – 2 Haziran 2022 tarihleri arasında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde düzenlenen Türkiye Üniversiteler Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda Emir Yiğit, Erfan Adhamikouzehkonan ve Canbulat Dönmez isimli öğrencilerimizin oluşturduğu erkek takımımız Türkiye 3.sü olmuştur.

Üniversitemiz ve Ataşehir Yeşilay ``Dijital Bağımlılık`` Etkinliği`nde Bir Araya Geldi

June 03-04 Proficiency Exam Results

Fenerbahçe Üniversitesi diplomasının Libya Devleti tarafından resmi olarak tanındığını duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz!

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu Hakkında