COMP105 Muafiyet Sınavı

05 October 2022 Wednesday

Comp105 Bilişim Teknolojileri dersinin muafiyet sınavı 11.10.2022 Salı günü saat 13:00’da 401 nolu derslikte yapılacaktır.

Sahadan Sesler: Elektronik Sporlar Panel ve Çalıştayı

Sektör Kampüste Programı’yla Kariyerine Bir Adım Önde Başla!

Eczacılık Fakültesi tarafından düzenlenen 4. Bilim Saati Etkinliğimiz Dr. Öğretim Üyesi Özgül GÖK ÖZATAY'ın katılımı ile gerçekleşti.

Sudenur Aksoy’dan Avrupa Üçüncülüğü!

Fenerbahçe Üniversitesi Konsept Proje Alımı İhale İlanı