COMP105 Muafiyet Sınavı

05 October 2022 Wednesday

Comp105 Bilişim Teknolojileri dersinin muafiyet sınavı 11.10.2022 Salı günü saat 13:00’da 401 nolu derslikte yapılacaktır.

08 Nisan - 12 Nisan Radyo FBÜ Yayın Akışı

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü öğrencisi TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen projede desteklenmeye hak kazandı.

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Florence Nightingale Müzesini Ziyaret Etti.

Eleştirel Düşünme ve Analiz Edebilme Etkinliği

01 Nisan - 05 Nisan Radyo FBÜ Yayın Akışı