Afrika Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç.Dr. Özlem Özdemir, “Göçmen Kaçakçılığı” Konulu Bildiri Sunumu

04 November 2022 Friday

İçişleri Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı ve  Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR)’nin ortaklaşa yürüttüğü “Uluslararası Koruma ve Karma Göç Alanında Jandarma Genel Komutanlığı’nın Kurumsal Kapasitesinin Güçlendirilmesi Projesi-Uluslararası Koruma ve Göç Yönetimi Temel Eğitimi” kapsamında 1-3 Kasım tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen programda Afrika Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç.Dr. Özlem Özdemir, “Göçmen Kaçakçılığı” konulu bildiri sunmuştur.

08 Nisan - 12 Nisan Radyo FBÜ Yayın Akışı

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü öğrencisi TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen projede desteklenmeye hak kazandı.

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Florence Nightingale Müzesini Ziyaret Etti.

Eleştirel Düşünme ve Analiz Edebilme Etkinliği

01 Nisan - 05 Nisan Radyo FBÜ Yayın Akışı