Erkek Voleybol Takımımız Süper Lig'de

16 May 2023 Tuesday

5-12 Mayıs 2023 tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen Ünilig Finalleri'nde, Erkek Voleybol Takımımız Süper Lig'e Yükselme Müsabakaları'nda üçüncü olarak Süper Lig'e yükselmiştir. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Üniversitemiz ve Ataşehir Yeşilay ``Dijital Bağımlılık`` Etkinliği`nde Bir Araya Geldi

June 03-04 Proficiency Exam Results

Fenerbahçe Üniversitesi diplomasının Libya Devleti tarafından resmi olarak tanındığını duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz!

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu Hakkında