Erkek Voleybol Takımımız Süper Lig'de

16 May 2023 Tuesday

5-12 Mayıs 2023 tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen Ünilig Finalleri'nde, Erkek Voleybol Takımımız Süper Lig'e Yükselme Müsabakaları'nda üçüncü olarak Süper Lig'e yükselmiştir. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Sahadan Sesler: Elektronik Sporlar Panel ve Çalıştayı

Sektör Kampüste Programı’yla Kariyerine Bir Adım Önde Başla!

Eczacılık Fakültesi tarafından düzenlenen 4. Bilim Saati Etkinliğimiz Dr. Öğretim Üyesi Özgül GÖK ÖZATAY'ın katılımı ile gerçekleşti.

Sudenur Aksoy’dan Avrupa Üçüncülüğü!

Fenerbahçe Üniversitesi Konsept Proje Alımı İhale İlanı