Fenerbahçe Üniversitesi Kariyer Haftası

16 May 2023 Tuesday

8-12 Mayıs 2023 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilen “Kariyer Haftası” etkinliğimiz öğrencilerimizin yoğun ilgisi ile gerçekleştirildi.

Farklı sektörlerden yönetici katılımları ile gerçekleşen kariyer haftamızda öğrencilerimiz, firmaların üst düzey yöneticileri ile tanışıp; merak ettikleri soruları iş dünyasının profesyonellerine iletiler. Yurt dışındaki kariyer imkanları hakkında bilgi alıp; yurt içi ve yurt dışı staj ve iş başvurusu yaparak; online mülakatlar gerçekleştirdiler.

Sahadan Sesler: Elektronik Sporlar Panel ve Çalıştayı

Sektör Kampüste Programı’yla Kariyerine Bir Adım Önde Başla!

Eczacılık Fakültesi tarafından düzenlenen 4. Bilim Saati Etkinliğimiz Dr. Öğretim Üyesi Özgül GÖK ÖZATAY'ın katılımı ile gerçekleşti.

Sudenur Aksoy’dan Avrupa Üçüncülüğü!

Fenerbahçe Üniversitesi Konsept Proje Alımı İhale İlanı