Fenerbahçe Üniversitesi Kariyer Haftası

16 May 2023 Tuesday

8-12 Mayıs 2023 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilen “Kariyer Haftası” etkinliğimiz öğrencilerimizin yoğun ilgisi ile gerçekleştirildi.

Farklı sektörlerden yönetici katılımları ile gerçekleşen kariyer haftamızda öğrencilerimiz, firmaların üst düzey yöneticileri ile tanışıp; merak ettikleri soruları iş dünyasının profesyonellerine iletiler. Yurt dışındaki kariyer imkanları hakkında bilgi alıp; yurt içi ve yurt dışı staj ve iş başvurusu yaparak; online mülakatlar gerçekleştirdiler.

08 Nisan - 12 Nisan Radyo FBÜ Yayın Akışı

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü öğrencisi TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen projede desteklenmeye hak kazandı.

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Florence Nightingale Müzesini Ziyaret Etti.

Eleştirel Düşünme ve Analiz Edebilme Etkinliği

01 Nisan - 05 Nisan Radyo FBÜ Yayın Akışı