Sahadan Sesler: Elektronik Sporlar Panel ve Çalıştayı

01 March 2024 Friday

Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından 12-16 Şubat tarihlerinde üniversitenin Ataşehir Yerleşkesi'nde “Sahadan Sesler: Elektronik Sporlar Panel ve Çalıştayı”nı düzenlemiştir. İlk günkü panelde, son yıllarda hızla büyüyen elektronik eğlence sektöründe ve espor sahnesinde bulunan profesyonel oyunculara ve davetli konuşmacılara söz verilerek alandaki başlıca ihtiyaç ve sorunların çerçevesi çizilmiştir.. Programda “Espor Yönetimi”, “Espor Ekonomisi”, “Esporda Koçlar”, “Espor Oyuncuları” ve “Espor Toplulukları” başlıklı beş farklı oturum yer almıştır. Çalıştay programında ilk gün üzerine konuşulan başlıklar başta olmak üzere espor ekosistemindeki eksiklikler ve sorunlar tartışılmıştır. Programın son gününde düzenlenen çalıştay kapanış toplantısında temel sorunlar ve eksiklikler bir araya getirilmiş, sonuçta Türkiye’de espor ekosisteminde yer alan örgüt ve şirketlerin davet edilerek, takip eden etkinliğin çözüm önerilerini içeren bir paydaş modeli üzerine alanda çalışan akademisyenlerle birlikte tartışılacak bir toplantı olarak düzenlenmesine karar verilmiştir.

Habere Ait Görseller

Öğrencimiz Utku Güller Hado Milli Takımında!

BASIN BİLDİRİSİ

22 Temmuz - 26 Temmuz Radyo FBÜ Yayın Akışı

Fenerbahçe Üniversitesi İstanbul Tercih Fuarındaydı!

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Azami Süreleri Dolan Öğrencilerin Ek Sınav Hakkı