Akademik İlan

27 March 2024 Wednesday

Üniversitemizin akademik birimlerine; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca Öğretim Üyeleri ve Öğretim Elemanları alınacaktır.

Akademik İlan

Fenerbahçe Üniversitesi Resmi Olarak Irak’ta Tanınıyor!

ULUSLARARASI İLİŞKİLER DİREKTÖRLÜĞÜ 2023 FAALİYET RAPORU YAYIMLANDI!

Fenerbahçe Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümü tarafından organize edilen “Cumhuriyetin 100. Yılında Kadın ve Spor” etkinliği 10 Mayıs 2024’te gerçekleşmiştir.

14 Mayıs Eczacılık Günü Etkinlikleri Kapsamında 6. Bilim Saati Etkinliği

Ergoterapi Bölümü 1. Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleştirildi.