RTÜK Üniversite Buluşması

13 March 2020 Friday

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, akademik camiayla ilişkilerini geliştirmek amacıyla "RTÜK-Üniversite Buluşmaları" başladı.

“RTÜK-Üniversite Buluşmaları” adı altında periyodik düzenlenecek toplantıların ilki İstanbul'da yapıldı.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in konuşmasıyla başlayan etkinlikte, Üst Kurul Yöneticileri sunum yaptı.

Toplantının ikinci bölümünde ise akademisyenler sektöre ilişkin görüş ve önerilerini paylaştı.

"RTÜK-Üniversite Buluşması"na Fenerbahçe Üniversitesi adına İletişim Fakültesi Radyo TV Sinema Bölüm Başkanı Dr. Erkan Turan katıldı.

Toplantının ikincisi ise 20 Mart'ta Türkiye genelindeki üniversitelerin iletişim bölümündeki akademisyenlerle Ankara'da yapılacak.

DÜNYA EBELER GÜNÜ SEMPOZYUMU VE FETOSKOP TESLİM TÖRENİ

06 Mayıs - 10 Mayıs Radyo FBÜ Yayın Akışı