Edebiyatın İzinde Psikoloji Okumak Etkinliği

19 April 2024 Friday

Kütüphane Buluşmaları kapsamında gerçekleştirilen 'Edebiyatın İzinde Psikoloji Okumak' adlı etkinlikte Dr. Öğretim Üyesi Gökçe Özkılıçcı ve Öğr. Görevlisi Egemen Ozan Sönmez Türk ve Dünya Edebiyatının seçkin eserlerinden yola çıkarak edebiyat ve psikoloji ilişkisi üzerine söyleşi gerçekleştirmişlerdir.

Eczacılık Fakültesi tarafından düzenlenen 6. Bilim Saati Etkinliğimiz Prof. Dr. Sevim ROLLASın katılımı ile gerçekleşti.

Ergoterapi Bölümü 1. Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleştirildi.

BİNA PERFORMANS ANALİZİ VE PERFORMANS RAPORU İHALE İLANI

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları

Fenerbahçe Üniversitesi AR-GE İnovasyon ve Girişimcilik Kulübü tarafından düzenlenen Teknolojinin Kalbi Bilişim Vadisi-42 Kocaeli adını taşıyan gezi gerçekleştirildi