Kurumsal Yazılım Geliştirme, Ürünleştirme ve Turkcell Genç Yetenek Programı

22 December 2021 Wednesday

Fenerbahçe Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenen, "Kurumsal Yazılım Geliştirme, Ürünleştirme ve Turkcell Genç Yetenek Programı" 20 Aralık Perşembe günü 621 numaralı derslikte gerçekleştirilmiştir.

13 Mayıs - 17 Mayıs Radyo FBÜ Yayın Akışı

Web Duyuru - Öğretim Elemanı Ön Değerlendirme Sonuçları

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Turkey Build Istanbul- Tüyap Yapı Fuarına gezi düzenlenmiştir.

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Şişecam Genel Merkezine gezi düzenlenmiştir.

DÜNYA EBELER GÜNÜ SEMPOZYUMU VE FETOSKOP TESLİM TÖRENİ