Akademik

Fenerbahçe Üniversitesi

Ataşehir Kampüsü

Eğitim Tarihi ve Süresi

22.02.2020-22.03.2020 (Cumartesi ve Pazar Saat: 10.00-17.00)

Toplam: 60 Saat

Program Ücreti

4200 TL (Kredi Kartına 4 taksit)

Hesap Numarası

Banka Adı ve Şubesi: Denizbank, Kozyatağı Ticari Merkez Şubesi

Hesap Adı: Fenerbahçe Üniversitesi

IBAN NO: TR05 0013 4000 0147 4846 0000 15

Eğitimin Amacı

Bu program ile Sistem ve Network konularında bireylere yetkinlik kazandırılacaktır.

Eğitimin İçeriği

* Microsoft Active Directory ve DNS Eğitimi (Active Directory Giriş, Active Directory – DNS Kurulumu, Active Directory ve DNS Yönetimi, GPO, Active Directory ve Güvenlik, Site ve Replikasyon Kavramları, Migration – Trust, Windows Server 2016 Active Directory Yenilikleri – Uygulamalı)

* Windows Server 2019 Yönetimi (Sistem Mimarisi (System Architecture), Kaynaklar (Resources), Ağ Altyapısı (Network Resources), Güvenlik (Security), Masaüstü Bilgi İşlem Ortamı (Desktop Computing Environment), Donanımlar ve Sürücüleri (Hardware Devices Drivers), Güvenilirlik (Elde Edilebilirlik), Uyumluluk (Interoperability))

* Temel Network Teknolojileri (OSI Referans Modeli ve Temelleri, Alt Ağlara Bölme –Subneting –VLSM Yapılandırılması, IOS işletim sistemi üzerinde çalışma ve yönetim detayları, Layer 2 Protokolleri Detayları, Layer 2 Protokol Konfigürasyonları, Switch’ler Üzerinde Güvenlik Çözümleri, Routing Protokolleri Temelleri ve Detayları, Dinamik Routing Protokolleri ve Uygulamaları, NAT Protokolü Detayları, WAN protokolleri temelleri, Final LAB Çalışmaları ve Uygulama Ağırlıklı Saha Proje Deneyimleri Uygulamaları)

Eğitmenler

*Maysoft iş birliği ile

Programın Hedef Kitlesi

Bilgi İşlem Departmanında çalışan veya çalışmak isteyen herkes

Kontenjan

15 Kişi ile sınırlıdır.

Belgelendirme

Eğitim sonunda, %80 devam koşulunu yerine getiren ve yapılacak olan sınavda başarılı olan katılımcılara Program isminin yazılı olduğu Eğitim Sertifikası verilecek olup sınav şartını yerine getiremeyip devam koşulunu yerine getiren katılımcılara Program isminin yazılı olduğu Katılım Belgesi verilecektir.

Eğitime Başvuru

Başvurular, Fenerbahçe Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezine yapılacaktır. Eğitime kayıt yaptırmak isteyen katılımcıların www.fbu.edu.tr/semkayit adresinden formu doldurmaları

* T.C. Kimlik Belgesi Fotokopisini

* Ücret Ödeme Belgesini

Fenerbahçe Üniversitesi Ataşehir Kampüsünde bulunan SEM Merkezi'ne şahsen elden teslim etmeleri ya da sem@fbu.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir. Kesin kayıt işlemleri tamamlandığında Merkez görevlileri tarafından katılımcılar başvuru formunda bulunan GSM ve e-posta hesaplarından bilgilendirilecektir.

Kayıt İçin Tıklayınız