Akademik

Eğitim Tarihi ve Süresi

Toplam: 200 saat

Program Ücreti

9000 TL (Kredi kartına 4 taksit)

Hesap Numarası

Banka Adı ve Şubesi: Denizbank, Kozyatağı Ticari Merkez Şubesi

Hesap Adı: Fenerbahçe Üniversitesi

IBAN NO: TR05 0013 4000 0147 4846 0000 15

Eğitimin Amacı

Hatha Yoga Uzman eğitmeni yetiştirmek

Eğitimin İçeriği

Yoga felsefesi, Meditasyon, Pranayama, Asanalar ve öğretim teknikleri ile Mundralar, Bandralar ve Yoga pratiğini içermektedir. Program inziva bölümünü kapsamamakta olup, programın sonuna doğru ayrıca gerçekleştirilecektir. İsteyen katılımcılar için ilerleyen süreç içinde İnziva’nın yeri ve tarihi bildirilecektir.

Katılımcılar 200 saatlik programı bütün halinde alabilecekleri gibi modüller halinde parça parça alarak da süreç içinde tamamlayabileceklerdir.

Eğitmenler

*Selmin İnce

Programın Hedef Kitlesi

Yoga eğitmeni olmak isteyenler için

Kontenjan

Min.10-Max.50

Belgelendirme

Hatha Yoga eğitimlerinin tamamını alıp, 200 saat eğitimi tamamlayan tüm katılımcılar Yoga Alliance onaylı 200 Saat Hatha Yoga Uzmanlık Programı sertifikası almaya hak kazanacaklardır.

Eğitime Başvuru

Başvurular, Fenerbahçe Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezine yapılacaktır. Eğitime kayıt yaptırmak isteyen katılımcıların www.fbu.edu.tr/semkayit adresinden formu doldurmaları

* T.C. Kimlik Belgesi Fotokopisini

* Ücret Ödeme Belgesini

Fenerbahçe Üniversitesi Ataşehir Kampüsünde bulunan SEM Merkezi'ne şahsen elden teslim etmeleri ya da sem@fbu.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir. Kesin kayıt işlemleri tamamlandığında Merkez görevlileri tarafından katılımcılar başvuru formunda bulunan GSM ve e-posta hesaplarından bilgilendirilecektir.

Kayıt İçin Tıklayınız